注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

minimal

 
 
 

日志

 
 

转载我FAN既日志  

2008-05-17 00:57:20|  分类: 默认分类 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

气愤!

寻晚广美话11:00pm全校熄灯为四川哀悼三分钟。

其实出发点系好嘅,但系有d人就系好劈卵,搞到好似开狂欢party感,令我觉得好厌恶。熄灯之后又叫又笑,摇滚都黎埋,好无意思。

人地四川嘅人都仲响度遭受紧苦难,点解呢边嘅人就感无血性呢?如果搞埋晒d感形式嘅嘢系为咗绰头,感不如实际d捐钱啦!做埋晒d感嘅嘢又黑人憎又虚伪喔,一d忙都帮唔上。真系丑恶!

 

D人系痴9佐线啊?定系屎狒生上脑呢?我睇完真系好反感!!可以叫人咩?!!完全没血性可言!

呢几日既新闻我都好留意,睇到我觉得好心痛!我唯一可以做既就系捐钱,我认为最好就去捐成分血,因为

实在有太多幸存者需要啦!可惜我有贫血,5合条件。我希望尽我能力去帮助四川既灾民,甘样我内心都好过D

生命真系好宝贵!所以我都好气愤!理解5到果种人咩心态,太可怕啦!丑陋得很!

 

 

 

 

  评论这张
 
阅读(51)| 评论(9)
推荐 转载

历史上的今天

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017